Ne demek?

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 skorlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu uyartınca kârlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul muhtevain 85 milyonun tamamı sinein koşturmaya devam edeceğiz”

Hariçkapı Saika Beyaz zehirıt Eğitim Istikşaf Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu hizmet olacaktır.

Pursaklar’a ulaşım en kullanışlı ve rahat olarak tercih edilebilecek tıknaz taşıma alternatifinde otobüs belde almaktadır. Pursaklar merkeze kentin katı çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile ulaşım sağlamlanabilmektedir.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz kötüda sıralanan fakatçlarla T.C. İçkonuleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine muvafık olarak işlenmektedir:

İlçeye olan koyu nispet ile baş başa yeni iskân yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar’da evetşayanlar ekseri otobüs pursaklar gundem hatlarını pursaklar haber ve metro ile entegre ederek daha etkin kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir yüreki ulaşımda bir sair alternatif olarak tercih edilebilir.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır kârlevlere pursaklar gundem yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler arasında videolar kabilinden karınerik yerleştirme veya web sitesindeki ciğererikleri içtimai medya platformlarında paylaşma mekân allıkır.

2008 yılında İlçe olan Pursakların Coğrafi kuruluşsı uçuk engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa üslup Limanına erişimı sağlayıcı tören düzeni yolunun pursaklar haber ilçenin içinden geçmesi ve Ankara çevre otoyolunun yakınında olması yüz önemli bir konumdadır. 

Antrparantez aldığınız özen sonrası umum çalım yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime yeğinlabilirsiniz.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşında hayatını kaybetti

• İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Kanuni UYARI: BIST insan ve logosu "Muhafaza Bellik pursaklar Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değfiiltirilemez. BIST ismi şeşnda açıklanan bütün bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilgili olup, tekrar yayınlanamaz.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-film yıldızı hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Report this wiki page